Strømløst på Sørburøy

Store deler av Hitra og Frøya er strømløse. Ute i Froan er det ikke noe bedre. Men kanskje vi klarer oss bedre likevel 🙂Hitra-Frøya melder at store deler av øyene har vært strømløse siden klokka ni i morges. Feilen skal nå være funnet, men det er uvisst hvor lang tid det vil ta å utbedre den. For rask oppdatering kan saken følges på avisas nettsider her

Skolen holdt vanlig skoledag, men uten strøm. Bortsett fra at det ble litt mørkere i klasserommet så merket vi ikke mye til at strømmen manglet. Det til tross for at vi hadde mat&helse i de tre første timene.

Vedovnen ble fyrt opp så klasserommet holdt seg varmt. Heldigvis var dagens matplan enkel, vi skulle ha rømmegrøt. Så den ble laget på vedovn og smakte selvsagt ekstra godt. Kaffe til lærerne klarte vi også.

Strøm er noe som kommer og går her ute i øyparadiset. De fleste husstander har nok en reserveløsning for ganske mye. Men butikken og fiskemottaket vil kanskje få litt problemer om det skulle bli et vedvarende problem. Flaks at det skjedde på en onsdag når butikken uansett er stengt.

Vi får håpe strømmen snart er tilbake. Trønderenergi er varslet.

Om Line

Line Brendberg er virksomhetsleder ved skolen.
Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *