God påske!

Frå songsamlinga

Songsamling på skulen

Sørburøy skule vil ynskja alle ei triveleg påske! Her er litt av det vi har gjort til påske.

10. april var det påskegudsteneste på øya med godt oppmøte og stoff til både glede og ettertanke. I samband med det vart det arrangert ei samling for ungane med songar til å syngja på og øva meir på om dei vil.

Takk til Wiebke prest og Magne organist for arbeidet med utval av songar til å starta med, entusiastisk framføring og god påskestemning! Det er fint når skulen og kyrkja kan samarbeida om eit slikt tiltak.

Skuleungane har vore kjempeflinke og baka til skulehistorisk kafè, og dei har hatt påskeverkstad der det har vore laga kyllingar og gipsfigurar, og påskeegg er dekorerte med fine motiv og decoupage-teknikk. Takk til vaksne og born for påskestemninga, og god ferie!

påskekylling frå verkstaden

Om Line

Line Brendberg er virksomhetsleder ved skolen.
Dette innlegget ble publisert i Events, Kunst og håndverk. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *