HOPPETAUKONKURRANSE

I to uker hopper skoler over hele landet tau så svetten hagler. Det er Hoppetaukonkurransen 2011! Hos oss er det naturlig at hele elevgruppa er påmeldt, og det har vært ivrig hopping – det vanlige er at hver elev har vært med på å hoppe tau fra en halv til en time hver dag!

Det er artig å gjøre ting sammen, og effekten på formen håper vi blir høy. Kjekt med pangstart på sommerens uteliv! Det følger med hoppetau og hefte med vers som kan brukes mens man hopper. På nett finnes enda flere regler. Kanskje noen av dere som leser her kan vers og regler dere har brukt før, og kan dele dem med oss?

Om Line

Line Brendberg er virksomhetsleder ved skolen.
Dette innlegget ble publisert i Skoleliv, Uteliv. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *