Internasjonal matfest og korpskonsert

Lørdag 19. november arrangerte skolen internasjonal matfest og minikonsert med Frøya skolekorps og Sørburøy skolekorps på Nordtun. 44 glade oppmøtte fikk med seg Froans senhøst-happening og den gode stemninga, og mange av dem bidro selv til at arrangementet ble en suksess.

Elevene på skolen har sammen med lærerne forberedt mat fra Russland, Kasakhstan, Sameland, Sør-Amerika og middelhavsområdet til en stor middagsbuffet. På veggen på samfunnshuset stilte de ut malerier og makramè-arbeider de har laget i høst.

Frøya skolekorps, seks iherdige gutter med dirigent Gerhard Rooker i spissen, kom på besøk og spilte fengende nummer på festen. Korpsene våre spilte to nummer sammen også. Gjestene overnattet på skolen, og vi hadde felles korpsøving på søndag før båtavgang. Videre samarbeid kommer!

Foreldregruppa stilte med kaker (blant andre litauisk «maurtue»), fiskefileter, kaffekoking og ryddehjelp på kjøkkenet. Andre stilte også opp med transporthjelp og matkoking. Sammen fikk vi løfta den grå november til en opplevelse! Takk til alle som hjalp til, og som Hans Olav oppsummerte da vi slutta av: Dette må vi gjøre igjen! Bilder fra matfesten finner dere i bildegalleriet øverst på sida vår.

Om Line

Line Brendberg er virksomhetsleder ved skolen.
Dette innlegget ble publisert i Events, Korpset, Skoleliv. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *