Skoleinfo september

Det blir svømming onsdagene framover mot høstferien. De oppsatte datoene er 5. september, 12. september, 26. september og 3. oktober.

 Onsdag 19. september har vi neste besøk av Gerard.

 I ukene som kommer har vi redusert bemanning i den faste staben, men jeg har spurt Eli Kristin og Lilly om de kan ta på seg oppgaver innen lesestøtte, tilsyn i arbeidstimer og opplegg for praktisk-estetiske fag.

 Trolig vil Ola Grønskag være her 13. og 14. september for å lære opp lærerne i bruken av digital lesestue, et opplegg for utvikling av leseteknikk og lesefart som vil bli tilbudt noen av elevene etterpå.

 Programmet om ”Kaia og Sigvart på øya”, der Sørburøya viser seg fra ei koselig side, blir vist på NRK 1 3. september klokka 20.15 og lørdag 8. september klokka 16.30.

Jeg arbeider med å få avtale med et egnet sted å reise på tur med barneskolen i september. Jeg ser for meg en tur fra onsdag ettermiddag til torsdag kveld der barna har uteaktiviteter som er annerledes enn vi bruker å ha heime. Når det går i boks, vil 8. klasse ha temadag med valgfag den torsdagen.

 Vi har nettopp hatt en flott aktivitetsdag sammen med Mausund skole, med artige uteaktiviteter og to gøyale og lærerike naturfagshow. Takk til alle som bidro til at det ble en prima dag!

 Vi har nettopp hatt en sparkesykkel-ulykke med personskade på skoleveien. Rektor minner om at det ikke blir akseptert at det blir brukt sykkel av noe slag til og fra skolen uten at hjelm er på plass! Foreldrene må sørge for at det blir overholdt.

 Tirsdag 25. september skal rektor ha styringsdialog med rådmannen om skolens virksomhet. Jeg ser for meg at vi har første foreldremøte etter det, slik at vi kan fange opp innspill og utfordringer vi får derifra. Den delen av dialogen der rådmannen skal møte samarbeidsutvalget og foreldrekontakten også, er utsatt inntil rådmannen får til å reise utover personlig.

 Det er gjort valg til elevrådet for dette skoleåret. Sigvart Brendberg er valgt til elev-representant, med Steinar Fjær som vara.

 Jeg minner om at det er aktivitet på skolens heimeside www.sorburoyskole.net

Blant annet vil dere også finne informasjonsbrevene fra skolen der, og viktige datoer i kalenderen, om dere skulle miste papirversjonen.

 Skolen vil gjerne ha tilbakemelding fra alle heimene om hvilket telefonnummer dere vil ha sms-er fra skolen på, og hvilken e-postadresse skolen kan bruke til foreldrene. Blant annet abonnerer skolen nå på et nyhetsbrev for foreldre i grunnskolen, som absolutt er enklest å spre ut digitalt.

 

Om Line

Line Brendberg er virksomhetsleder ved skolen.
Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *