Kaia vant skrivekonkurranse

UNICEF inviterte alle skoler med elever som har norsk for 7. klasse til skrivekonkurranse om FNs tusenårsmål for barn. De kunne skrive dikt eller leserinnlegg, og blant nesten 1300 bidrag ble Kaias dikt valgt ut som vinnertekst.     

Kaia sendte inn i begge kategorier i en periode der hele skolen arbeidet med lesing og skriving av dikt. Kanskje kan hun takke miljøet i klassen for diktskriving for seieren, for det er en klasse som elsker å arbeide med lyrikk. Det er mange flotte dikt produsert før høstferien, og vi arbeider med å lage klassens diktbok i hefteform. Utvalgte dikt vil nok havne her på heimesida også!

Kaia med voksenfølge får ei reise til Oslo i forbindelse med FN-dagen, og skal delta på arrangementer der. Blant annet er hun lovt et møte med utenriksministeren! Presentasjon av henne og teksten kommer til å stå i Aftenposten Junior tirsdag 23. oktober, og det snakkes om God morgen, Norge på TV på selve FN-dagen 24. oktober.

Vi gratulerer Kaia med premien og klassen med en flott dikt-periode på skolen!

Om Line

Line Brendberg er virksomhetsleder ved skolen.
Dette innlegget ble publisert i Dikt, Events, Norsk. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *