Skoleinfo for november og desember

Her finn de siste skoleinfo lagt ut digitalt.

SKOLEINFO FOR NOVEMBER OG DESEMBER 

Tidlig innsats

For å få brukt midler fra Tidlig innsats–satsinga slik at de når elevene dette budsjettåret, har skolen inngått midlertidig avtale med Eli Kristin om ekstra undervisningstimer fram til jul, spesielt rettet inn der det trengs ekstra hjelp med å utvikle grunnleggende ferdigheter.

Det ser ut til at en viss fast pott vil ligge der til samme formål også for budsjettåret 2013.

 

Styringsdialogen

Tirsdag 11. desember kommer fungerende rådmann med følge på snarvisitt til skolen for å gjennomføre styringsdialog. Vi ønsker å ha FAU-leder, elevrådsleder og politisk representant i SU med i tillegg til skolens personale. Der skal vi presentere våre satsinger, og hvordan vi ligger an med målene i Frøyaskolenes utviklingsplan 2012. Jeg synes det er viktig at dere som ikke jobber i skolen får representant inn som kan svare for samarbeid, informasjon og involvering i skolen sitt arbeid med læring, sosialt miljø og foreldresamarbeid.

 

Advent

Vi kommer til å synge, spille, lage mat og tenne lys i adventstida. Korpset vil spille på lysmessa. Tradisjonen tro har vi adventspakker hele desember. Hver elev og lærer leverer to pakker hver før 1. desember. Det skal ikke være godteri, og ikke dyrere enn 20,-

Som vi diskuterte på foreldremøtet, forandrer vi litt på tradisjonen når advent starter. Ellinor arrangerer nissemarsj i forbindelse med julegrantenninga, og vi har gløgg og kos på skolen etter marsjen. Det blir medaljer på alle småbarn og skolebarn som er med.

 

Konsertdag

Fredag 7. desember reiser vi til Frøya. Vi gjør opptak og har generalprøve på kulturskolen, før middag på sjukeheimen. Konserten starter på sjukeheimen klokka 17.00 og vil vare ca. en halv time. Gerard dirigerer oss og stiller med ekstra bil.

Før fellesprogram vil det bli tid til å handle julegaver og alskens denslags  på Sistranda.

 

Planleggingsdager og ferie

Fredag 30. november er det skolefri for elevene. Lærerne skal på kurs på Frøya i noe som heter LP-modellen, et system for å jobbe målrettet med skoleforbedringer, i fellesskap og med lokale utfordringer.

Lærerne har lokal planleggingsdag onsdag 2. januar, og elevene starter 3. januar på skolen.

 

Siste skoleuka

I uke 51 vil vi ha arbeidsplan halve dagen og juleverksted halve dagen.

Siste skoledag har vi avslutningsdag bare for skolen. Det ble foreslått at vi starter 08.30, og gjør unna permutdeling og gaveutveksling før båten går på formiddagen. Skoleslutt kl. 11.30.

Barna trenger ikke å ha med mat denne dagen.

 

Juletrefest og avslutning

Skolens offisielle avslutning blir åpen for alle og kombinert med juletrefest på Nordtun.

Vi satser på lørdag 15. desember kl. 17.00. Skolen kan stå for pynting, sette på varme, juletre, noe bakverk, underholdning, snarlotteri, julesanger og plakat. Vi trenger hjelp fra foreldrene til:

–         et matfat hver

–         kaffekoking

–         innkjøp av kaffe, brus, kaffemelk, te på skolen si regning (gir som gave til korpset)

–         rydding

–         små gevinstgaver hvis noen har

–         nissedrakt

–         nissegaveposer til barna

Inntekter går til korpset. For letthets skyld selger vi matbilletter for 60,- for voksne og 30,- for barn til og med grunnskolealder.

 

Oppdatering på heimesida

Mye fint bildestoff og notiser fra de siste månedene er blitt liggende ”i skuffa” på grunn av dårlig kontortid. Nå hjelper Eli Kristin oss å tilpasse materiellet og få det ut på heimesida. Dere vil derfor finne ekstra mye nytt stoff på sida framover.

 

Operasjon Dagsverk

De tre flinke guttene våre i 8. klasse har gitt et dagsverk til hjelpeprosjektet som tilbyr utdanning til kasteløse ungdommer i Nepal. Takk for innsatsen og den solidariske holdningen!

 

 

Ha ei hyggelig førjulstid!

 

 

 

Om Line

Line Brendberg er virksomhetsleder ved skolen.
Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *