Tre nye fuglekasser

I forrige uke ble fuglekasseprosjektet vårt fullført. I kunst og håndverkfaget meldte Truls interesse for å holde på med treverk. Idéen om å lage fuglekasser hørtes spennende ut, og tidspunktet for prosjektet var perfekt. Truls tok ansvaret for prosjektet. Han fant oppskriften på nett, og satte jobben i gang med de minste elevene på skolen. I løpet av prosjektet lærte Gaja, Simen og Steinar å jobbe med grunnleggende ferdigheter som saging, trepussing, boring osv. Etter noen få uker fikk vi tre helt nye fuglekasser, som nå henger på veggene på skolen, brannstasjonen og uthuset. Bra gjort, fortsett med den samme motivasjonen og innsatsen!DSCF5181

Om Line

Line Brendberg er virksomhetsleder ved skolen.
Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *