Sørburøy i Trøndersk Mesterskap!

Sørburøy skolekorps deltok for første gang i Trøndersk Mesterskap i korps. Vi hadde en flott opplevelse i Olavshallen i februar. Det var lærerikt å opptre på ei proff scene, høre spillet til de andre korpsene og føle på stemninga i et stort konserthus.

IMG_5375

 

 

 

 

Gerard Rooker stilte som dirigent, og vi fikk med oss Jostein på trommer. Han har spilt i korpset vårt tidligere.  Det ble ei heilhelg med hotellovernatting og mat på byen. Hvordan det gikk? Vi kom på trettendeplass av atten korps i vår gruppe, og vi er kjempefornøyde med konsertinnsatsen! Vi ble til og med omtalt i avslutningstalen på kveldsfesten, da fylkesordfører Tore O. Sandvik talte for alle deltakarane i storsalen. Takk til hyttenaboer og familie som kom og delte opplevelsen med oss. En stolt far kom til og med reisende fra lofotfiske for å oppleve barna i Olavshallen. Vi gikk ut og spiste kinamiddag heile gjengen da vi hadde spilt.

Om Line

Line Brendberg er virksomhetsleder ved skolen.
Dette innlegget ble publisert i Events, Korpset. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *