Bykonserter

Under festivalen var byen fylt av korpsmusikk, i konserthuset, gatene, parkene – og til og med langs kanalen rundt bykjernen! Den artigste konserten vi holdt var om bord i «Paddan», kanalbåten som oppsøkte folk der de gikk på fortauene og over bruene mens mindre korps satt om bord og spilte. Dette var kjempegøy! På bildet er et annet korps som spilte på «Paddan» dagen før oss. Selv i Oslo på tur heim hev vi opp instrumentene på PaddanGrønland torg og holdt en spontankonsert som mange satte pris på. Et godhjerta par i Oslo husa oss privat og laga mat til oss før heimreisa med tog. Slik fikk vi også ei hyggeleg omvising i de østlige delene av Oslo sentrum som bonus på reisa.

Om Line

Line Brendberg er virksomhetsleder ved skolen.
Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *