Velkommen til nytt skoleår!

Vi ønsker gamle og nye bekjente hjertelig velkomne til et nytt skoleår i Froan! Kalenderen er nå oppdatert med alle datoer jeg kjenner til fram til jul. I kalenderen på denne sida finner du:

– fridager i henhold til skoleruta

– svømmedager på Mausund

– dagene Gerard fra kulturskolen kommer

– når rektor er bortreist på konferanser og fagmøter

Andre ting vil bli lagt til etterhvert som datoer blir fastsatt.

Hilsen Line

Om Line

Line Brendberg er virksomhetsleder ved skolen.
Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

1 svar til Velkommen til nytt skoleår!

 1. Marleena Klemola

  Tampere, Finland

  Tampere, 23.9.2015

  Många glada och musikaliska hälsningar från Finland till er alla i Sörbyröy skolan!

  Tusen tack för dokumentet, som förevisades idag i finska television YLE 1. Dokumentet var redan från året 2012 och berättade om Kaias och Sigvarts år på ön. Det har ochså visats förut i vår TV, men jag såg dokumentet nu för första gången. Och stora glädjetårar trillade på mina kinder.

  Dokumentet och er alla var så hjärtgripande, att jag ville hälsa er alla så här per e-mail<3

  Och tacka ännu er alla, att jag fick dela ert liv under ett helt år!

  Eran barn har visst vuxit under de gångna åren sen dokumentet har gjorts, men jag vet att de alla – både er egna och skolbarnen – har vuxit ännu mera rarare och kunnigare både som unga människor och som musikanter.

  Jag är 75 år gammal (eller ung=). Är redan farmor till fyra barnbarn och pansionerad förskolelärarinna till mera tusende dagvårdsbarn. Jag känner djupt i mit hjärta, hur stort arbete ni vuxna gör för alla era egna och skolebarnen, när ni stödjar dom att musicera och att lära sig leva i fred med naturen.

  Jag hoppas, att jag har kunnat skriva so dyligt svenska, att ni kan förstå mina hälsningar, fasten min modersmål är finska. Men svensk-finsk ordbok har alltid varit min vän;-)

  Hejdå !

  Från Marleena,

  som härmed inlämnar min ansökan till Sörbyröy skolans fun club!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *