Årets kulturnamn!

Sørburøy skulekorps fekk prisen som årets kulturnamn i Frøya på Frøyawards for 2016 sundag 8. januar. Vi synest det er kjempeartig at korpsmusikk blir synleggjort i ei slik prisutdeling, og er glade for at innsatsen vår med Rock’n’roll-musikk på RennebuSpæll i oktober vart lagt merke til. Vi er stolte av å ha eit korps som speler så godt på ein stad med få elevar og der alle er med!IMG_4834 På biletet står Simen, dirigent Hans Olav, Kaia, Line og Gaja med diplomen frå prisutdelinga og roser frå rektor. Austeja var også med då vi spelte i Rennebu, og då var Gerard Rooker konsertdirigent for oss.

Om Line

Line Brendberg er virksomhetsleder ved skolen.
Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *