Edinburgh – ein by som har alt

Ungdomsskuleelevane og Line har vore på ei vekes skuletur i Skottland, der vi berre snakka engelsk heile veka, og opplevde massevis av skotsk historie, natur, geografi, kunst og arkitektur. Tre av dagane vart brukt inne i Edinburgh, ein utruleg vakker og innhaldsrik by, anten du er interessert i historie, vakre bylandskap, shopping, kunst eller kva som helst. Byen er delt i Old Town, med høge steinbygningar og smale gater, og New Town som er frå 1700-talet, med statelege georgianske byggverk og ein skjønn byplan. På desse fotoa ser vi bygningsmiljø langs elva Leith i New Town under spasertur frå museet for moderne kunst til den botaniske hagen, og dessutan det imponerande Edinburgh Castle, som du ser frå overalt i byen.IMG_2665 IMG_2545

Om Line

Line Brendberg er virksomhetsleder ved skolen.
Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *