Slotts- og landskapstur i det skotske høylandet

En av dagene reiste vi med turbil i regi av Rabbie’s trail burners på rundtur i det vestlige høylandet. En innholdsrik tur med flere slott fra ulike tidsepoker, vakre innsjøer og fjelldaler, og massevis av fotomuligheter. Lunsj spiste vi i Inveraray ved ei fjordarm på vestkysten, og på bildet ser vi Simen og Kaia foran Inveraray Castle. Slottet er fortsatt i bruk (hytte, you know) IMG_2260av the Duke of Argyll og familien, en velstående representant for Campbell-klanen og med arvelig tittel som «master of the royal household» helt siden the Campbells støtta den engelske kongen i kampen mot andre og  mer selvstendighetssøkende gamle klaner i området.

Om Line

Line Brendberg er virksomhetsleder ved skolen.
Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *