Velkommen til nytt skoleår!

Velkommen til store og små! Ingen nye elever starter på skolen dette året, men Berit er  ny som lærer i mat og helse og skriftforming fra skolestart. Skolen viderefører satsingsområdene sine på lesing, regning og vurdering i det nye året, og har målsetninger om at både lærerne og elevene skal bli stadig bedre på å jobbe sammen om dette. Som ledd i det å få et enda bedre årshjul for læringsmål og vurdering, prøver vi nå ut ei ordning med firedelt år med nye periodeplaner for hver del – ei for ungdomsskolen og ei for barneskolen, begge med individuelle tillegg. Plan 1 vil da gjelde til høstferien, plan 2 til jul, plan 3 til påske og plan 4 til sommerferien. Slik vil alle periodene avsluttes med enten foreldrekonferanser eller halvårsvurderinger. Håper å høste nyttige erfaringer med dette.

Om Line

Line Brendberg er virksomhetsleder ved skolen.
Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *