Velkommen til et nytt skoleår!

Da er vi i gang med skoleåret 22/23, og vi har hatt en fin oppstart.

På tur til Ollarsa-varden i fint vær.

Jeg har vært så heldig å få muligheten til å jobbe ved Sørburøy skole, en koselig liten skole, med tre flotte elever, på en perle av en øy langt ut i havet. Jeg føler meg privilegert som har fått denne muligheten! Folk er imøtekommende, inkluderende og rause. Gode kollegaer har jeg også fått, noe som betyr mye for trivselen på en arbeidsplass. Takk for den velkomsten jeg har fått!

De første dagene etter ferien ble vi kjent, var på tur, plukket bær og blomster og ble kjent med noe faglig innhold for i år. Resultatet av bærplukkingen ble hjemmelaget syltetøy og vafler. Bringebær-, rips-, solbær- og rabarbrasyltetøy. Kjempegodt! Elevene laget også fine bokmerker av tørkede blomster.

Vafler med hjemmelaget syltetøy til lunsj.

Ukene har gått fort etter oppstart av skoleåret, og vi er godt i gang med det faglige. Elevene viser god innsats, og er aktive og samarbeidsvillige. Vi har mye spennende å se frem til i år, i form av ulike tverrfaglige prosjekter og utflukter. Dere vil bli oppdatert her på skolen sin hjemmeside. Første foreldremøte er også gjennomført, og det var en veldig trivelig kveld, med engasjerte foreldre. Vi gleder oss til et godt samarbeid framover!

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *